Viaport Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul konusunda yapılacak tüm iş ve işlemlerde alınacak profesyonel danışmanlık desteği maddi ve manevi oldukça faydalı oluyor.

Viaport gayrimenkul danışmanı hizmetimiz kapsamında gayrimenkul ile ilgili tüm alımı satım işlemleriniz ve sahip olduğunuz gayrimenkuller için en kapsamlı ve güvenilir değerleme hizmetini sunuyoruz. için Sahip olduğumuz vizyon ve kalite sayesinde sizlere dünya çağında bir gayrimenkul danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Sunduğumuz gayrimenkul danışmanlık hizmeti kapsamında her türlü gayrimenkul çeşitlerinin değerlendirilmesi noktasında ihtiyacınız olan bilgi, araştırma ve fiyat değerlemesi hizmetlerini sunuyoruz.

Firmamız tarafından ortaya koyduğumuz danışmanlık hizmeti ile rastgele ve sorumsuzca karar verilmesinin önüne geçmiş oluyoruz. Firmamızın alanında uzman danışman kadrosu Türkiye Gayrimenkul piyasası ile ilgili yasal mevzuata tam uygun bir hizmet ortaya koyuyor. Gayrimenkul danışmanlığı dünyada olduğu gibi ülkemizde de gayrimenkul yatırımı ve işlemi yapmak isteyenlerin ilk danıştıkları ve hizmet aldıkları kişiler oluyor. Firmamız bünyesinde oldukça kapsamlı ve si ze en üst düzey yardımı sağlayan bir danışmanlık hizmetini sunuyoruz. Firmamız tarafından sunulan bu hizmet ile çok daha karlı, geleceğe dönül ve güvenilir bir gayrimenkul kararı vermiş olacaksınız.

Gayrimenkul Piyasasında Dikkat Edilecek Hususlar

Gayrimenkul danışmanlık hizmetlerinde yasal mevzuat ve kanunlara uygun hareket etmek son derece önemlidir. Aksi taktirde yapılacak yatırımların sonucunda büyük zararlar ortaya çıkabiliyor. Yasa ve mevzuat dışı gayrimenkul işlemlerine ülkemizde kesinlikle müsamaha gösterilmiyor. Viaport gayrimenkul danışmanı hizmetimiz yasal mevzuatlara tam uygun hizmet anlayışı ile ülkemizin en güvenilir danışmanlık hizmetlerini ortaya koyuyor. Firmamız tarafından aldığınız gayrimenkul danışmanlık hizmetinde talep ettiğiniz işlemlerle ilgili tüm yasal süreç incelenerek sizler için en güvenilir, karlı ve memnuniyet verici seçenekler sunuluyor. Sunduğumuz bu hizmet sayesinde tüm gayrimenkul iş ve işlemleri çok kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor.

Ülkemizde hizmet sunan birçok gayrimenkul danışmanlık firması ne yazık ki bir emlakçı anlayışı ile hizmet sunuyor. Fakat danışmanlık hizmetinin özünde yasal mevzuatlar, profesyonel araştırmalar ve farklı alternatifler sunmak yatıyor. Firmamız bu anlamda kalite ve profesyonellikten asla ödün vermeyen yapısı ile dünya standartlarında bir danışmanlık hizmetini ortaya koyuyoruz. Bu doğrultuda farklı iş ve işlemler için farklı alternatifler sunarken memnuniyet, güven, uzun vadede karşılık gibi hususları göz önünde bulunduruyoruz

Gayrimenkul Alımında Danışmanlık Hizmeti

Gayrimenkul alımı danışmanlık hizmeti oldukça önemli ve en çok ihtiyaç duyulan gayrimenkul danışmanlık hizmeti çeşitleri arasında yer alıyor. Özellikle ülkemizde ki sürekli değişen gayrimenkul fiyatları göz önüne alındığında profesyonel bir yardımın önemi oldukça fazla oluyor. Aksi taktirde normalde oldukça karlı ve mantıklı görünen gayrimenkul alımları orta ve uzun vadede oldukça maddi olarak oldukça olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.

Sunduğumuz gayrimenkul danışmanlığında alım öncesinde alınacak gayrimenkuller ile ilgili tüm bilgileri ve yasal olarak gereklilikleri topluyoruz. İlk olarak gayrimenkulün güncel değeri ve gelecekteki değerini tespit ediyoruz. Bu sayede ödeyeceğiniz bedelin en iyi seviyede olmasını sağlıyoruz. Ayrıca alım aşamasında olası sorunları önceden araştırarak hem alım aşamasında hem de sonrasında herhangi bir sorun yaşamamanızı sağlıyoruz. Sunduğumuz bu profesyonel ve oldukça kapsamlı danışmanlık hizmeti sayesinde gayrimenkul alımlarının oldukça karlı bir yatırıma dönüştürmenize yardımcı oluyoruz. Firmamız tarafından sadece ev, bina ya da arsa değil gayrimenkul sınıfına giren her noktada bu danışmanlık hizmetini oldukça organize bir şekilde sağlıyoruz.

Gayrimenkul Hizmetinde Profesyonel Fiyatlama

Gayrimenkul hizmetimizde oldukça profesyonel bir ekspertiz hizmeti ve devamında fiyat belirleme hizmeti sunuyoruz. Çünkü günümüz gayrimenkul piyasasında profesyonel danışmanlık hizmeti almayan kişiler alım işleminde bedelinin çok üstünde meblağlar ödeyerek büyük maddi kayıplar yaşayabiliyor. Bu sebeple firmamız böyle bir sorun yaşamamak adına tarafsızlık ilkesine sonuna kadar sadık kalarak gayrimenkul fiyat belirleme hizmeti sunuyoruz.

Bu hizmetimizde gayrimenkullün konumu, fiziki durumu, katma değeri, yasal mevzuata uygunluğu, projeler açısında sahip olduğu potansiyeli ve karlılık durumu gibi birçok uluslararası hususa göre bir fiyat belirliyoruz. Ayrıca sizlere gayrimenkul alımında daha sonraki süreçte alınan gayrimenkulün kısa, orta ve uzun vadede erişebileceği değerlerle ilgilide rapor sünüyoruz. Bu sayede yatırım amaçlı gayrimenkul alımında geleceğe dönük karlılık durumu çok yüksek oranda ön görülmüş oluyor. Firmamız bu anlamda ihtiyacınız olduğu her an bu danışmanlık hizmetini sunuyor.